Selectează o Pagină

Dragilor, bucuria sărbătorilor ne intră tuturor în suflete. E ca o rază de soare după o perioadă de întuneric. Eu simt nevoia de a folosi cât mai bine această bucurie. Așa că încerc să împărtășesc cu voi planurile mele de viitor. Sunt convins că mă puteți ajuta, chiar și numai rugându-vă pentru mine.

  1. Cea mai mare dorință a mea este ca anul care vine să se concretizeze demersurile pentru realizarea unui film artistic despre minunile Sfântului Nectarie, care să pornească de la cartea pe care am tipărit-o cu titlul: „Pe mine m-a operat Sfântul Nectarie”, apărută la Editura Areopag. Am vorbit cu regizor, cu producător… problema principală rămânerea strângerea fondurilor. Voi înființa Asociația Areopag, care va avea ca scop promovarea pe toate planurile a misiunii pe care vreau să o fac – de la filme artistice la cărți, de la jocuri educative pentru copii până la desene animate. Știu, par utopic… vremurile sunt grele și ar trebui să am obiective mai domoale. Dar nădăjduiesc că Dumnezeu mă va ajuta. Pentru asta, primul pas e să începeți să vă rugați să îmi trimită Dumnezeu oamenii care să se implice în proiectul cu filmul. Dacă va ieși, va urma și un film despre sfinții închisorilor, ecranizarea romanului meu Acuzatul 1988.
  2. Vreau ca anul care vine să reușesc să termin de tipărit colecția de autor cu volumele pe care le-am tipărit până în prezent. Am tipărit primele 10, în decembrie 2020, iar în martie 2021 nădăjduiesc să tipăresc încă nouă volume. Am pornit o campanie de strângere de fonduri pentru acest lucru, așa că vă rog să intrați pe https://danionvasile.com/rugaminte/ și să aflați detalii. Vă rog nu doar să distribuiți acest link pe rețelele dvs. de socializare, ci să trimiteți și mesajul în mesaje particulare către persoanele apropiate.
  3. Îmi doresc ca anul care vine să termin cartea despre sinucidere și cea despre viața sexuală în familie. Ideal ar fi să scriu și Manualul de mucenicie. Pentru asta am mare nevoie de rugăciunile voastre.
  4. Un obiectiv important pentru mine este dezvoltarea site-ului recent deschis danionvasile.com Vă rog să promovați materialele de acolo. Veți găsi în curând în format pdf toate cărțile mele, care vor putea fi citite gratuit. Vă rog să le trimiteți prin mesaje tuturor celor care au nevoie de ele. De exemplu, celor care sunt în căutări spirituale le puteți trimite Jurnalul convertirii, Dărâmarea idolilor, Duhovnicul. Rugăciunea. Postul sau cărțile despre diferitele rătăciri. Celor care vor să se căsătorească – Cartea nunții. Cum să îmi întemeiez o familie. Celor bolnavi, cartea despre înfruntarea bolii. Celor care au probleme cu soțiile sau soții lor, Despre divorț etc.
  5. Am nevoie de traducători nativi care să traducă articolele mai importante pentru site în principalele limbi de circulație în limbile lor materne. Dacă știți persoane care s-ar putea implica în asta, vă rog să mă contactați.
  6. Vreau să dezvolt grupul de FB Areopag. Dar nu invitați direct prieteni în grup, ci trimiteți-le acest link pentru a-și manifesta ei eventualul interes față de grup. Nu am nevoie de mulți oameni, ci de oameni care înțeleg rostul grupului și al misiunii pe care o fac.
  7. E foarte important să îmbunătățesc jocul Memotion, pe care l-am creat. Unii poate știți versiunea Vlahiia. Am lucrat ani de zile la varianta Athos, dar încă nu e gata. Am nevoie de galerie pentru acest proiect.
  8. Urmăriți conferințele, live-urile și interviurile pe care le postez pe pagina mea de youtube: https://www.youtube.com/channel/UCR1tJaA9GxDRnL2ysCrm2mw

Lucrurile stau așa: cu cât mă veți ajuta mai mult, cu atât îmi va rămâne mai mult timp pentru scris. Cu cât va trebui să fac singur lucruri pe care le-aș putea face mai ușor cu ajutorul vostru, cu atât mai puțin timp voi avea pentru scris, live-uri etc.

Pentru asta, vă cer puțin timp – citiți ce scriu și distribuiți ce e de folos…

Deci, vă cer un cadou. Ajutați-mă și pe mine, și cărțile mele. Distribuiți ce fac și ajutați-mă în lucrarea mea. E un cadou pe care îl cer de la voi nu de Crăciun, ci pe care vi-l cer de multă vreme și abia acum îl aștern în  scris…